En Patient fortæller:
 

På foto ses Klinisk tandtekniker Kim Rasmussen og Ingeborg Anthonisen.

GENVUNDET LIVSKVALITET MED NY TANDPROTESE.
 

Efter store kvaler med en dårligt siddende tandprotese er Ingeborg Anthonisen (72 år) igen et glad og lykkeligt menneske.

”Jeg ønsker ikke at noget andet menneske skal gennemgå de kvaler, jeg har lidt med i mine tænder”, fortæller Ingeborg A.

”Jeg havde problemer med især min undermundsprotese, som sad meget løst.
På trods af gentagne reklamationer til min tandlæge, kunne han ikke løse problemet.
Jeg havde besvær med at tale, og jeg var hele tiden bange for at tænderne skulle falde ud, når jeg talte med andre.
Derfor holdt jeg efterhånden helt op med at gå ud. Samtidig havde jeg svært ved at tygge min mad, så jeg begyndte at ernære mig mere og mere med mad der ikke skulle tygges ret meget.
Det gav mavebesvær, og i det hele taget følte jeg mig rigtig elendig”, beretter Ingeborg A.

”Så hørte jeg om, at man kunne få implanteret nogle kunstige rodspidser, som kunne holde tandprotesen på plads. Det fik jeg gjort sidste år.
Rodspidserne med tryklåse var gode nok, men desværre var den første protese, jeg fik sat ind  endnu dårligere end den første. Og jeg faldt ned i en nærmest dyb depression. Jeg tror ikke, at ret mange tænker over, hvor meget deres tænder betyder for ens velbefindende, siger Ingeborg A.
Hvis man ikke kan tygge sin mad og hele tiden går rundt med fornemmelsen af, at tænderne er ved at falde ud, har man det rigtigt skidt.”

”Heldigvis hørte jeg så om Klinisk tandtekniker Kim Rasmussen på Tårnby Torv. Jeg fik fortalt at han skulle være en meget dygtig og omhyggelig tandteknikker med forstand på den slags problemer som mit. Og det kan jeg nu stå inden for.
Kim Rasmussen har lavet en virkelig god og fastsiddende protese til mig, både i over- og undermunden. Og jeg føler mig som et helt nyt menneske. Jeg er lykkelig og dybt imponeret over, at man kan lave kunstige tænder, som hverken man selv eller andre lægger mærke til ikke er ens naturlige”.

”Protesen sidder urokkelig fast på tryklåsene i gummerne, og jeg kan tygge hvad som helst. Grønne æbler og flæskesvær er ikke noget problem. Jeg tygger og gnasker som om, jeg havde alle mine naturlige tænder endnu.
Oven i købet er tænderne så pæne, at det nærmest virker som om jeg har fået en ansigtsløftning. Både jeg og alle mine venner er meget imponerede over det gode resultat. Derfor kan jeg kun anbefale andre, der har problemer med deres tandproteser. Gå til en dygtig fagmand, som udelukkende er uddannet til at fremstille tandproteser.
Man behøver ikke at få ødelagt sin livskvalitet, bare fordi de naturlige tænder ikke kan holde hele livet”.